drago-kamenje

Infini koncept

Remek dela naše galerije su tu da „ovekoveče“ najlepše ljubavne priče. Prateći ideju da je stil jednostavnost, svaki naš prsten se odlikuje sofisticiranošću i unikatan je na do sad neispričan način. U želji da u komadima nakita oslikamo vanvremensku ljubav, kreirali smo za Vas različite modele vereničkog prstenja i burmi.

l'infini. Pour l'amour.

Infini simbolizuje beskraj.
I jedinstvenu galeriju burmi i vereničkog prstenja.

Infini je spoj kreativnih dela naših mladih dizajnera i majstora izrade nakita, iza čijeg rada stoje ugledne beogradske juvelirske porodice, koji su ujedinjeni ciljem da stvore jedinstveni komad nakita, koji će krasiti Vaš prst od „sudbonosnog da“ do večnosti. U našoj kreativnoj radionici, spajaju se tradicija i inovacija, koji donose novi talas svežine i jedinstvenosti u izradi nakita od plemenitih metala.

personal-infini-0278
personal-infini-0068

Remek delo ljubavne priče

Remek dela naše galerije su tu da „ovekoveče“ najlepše ljubavne priče. Prateći ideju da je stil jednostavnost, svaki naš prsten se odlikuje sofisticiranošću i unikatan je na do sad neispričan način. U želji da u komadima nakita oslikamo vanvremensku ljubav, kreirali smo za Vas različite modele vereničkog prstenja i burmi. Infini, u svom iskonskom značenju, se dobija kada se beskrajna ljubav jednog para kruniše našim prstenom. Biće nam zadovoljstvo da zajedno sa Vama slavimo najlepše osećaje i srećne početke novih, lepih priča.

personal-infini-0176
INFINI NAKIT

Izaberite kategoriju

U Infini kolekciji možete pronaći idealan poklon za najlepšim životne trenutke, rođendane, krštenja, venčanja ili veridbe. Pogledajte modele i cene finog nakita od zlata i dragog i poludragog kamenja.

Vereničko prstenje

POGLEDAJTE

Minđuše

POGLEDAJTE