Burme sa keramikom

Kada je reč o poslednjim svetskim trendovima u izradi burmi, burme sa keramikom diktiraju jedan novi talas modernog vremena, I svojom raskošnom lepotom, podsećaju da prstenje za venčanje, može biti mnogo više od tradicionalnog zlatnog kruga.

Keramika nikako nije slabijeg kvaliteta od zlata, naprotiv,  čvršća je I otporniji na ogrebotine I ne izaziva alergije. Infiniova high-tech keramika je specifična, napravljena specijalno za primenu u izradi nakita, te je ne treba dovoditi u vezu sa emajlom koji trgovci u Srbiji često nazivaju keramikom. Ukoliko želite estetski i tehnološki kvalitetan komad nakita sa keramikom, Infini je jedino i pravo mesto za kupovinu burmi sa keramikom.

Dizajnerski tim, zlatare “Infini”  rado će vam izaći u susret, kada je reč o kombinaciji  boja I dizajna vaše burme. Keramika u crnoj boji, izuzetno je popularan odabir za moderne muškarce, zbog svoje estetske I funkcionalne prednosti nad jednostavnijim modelima. Puder roze keramika, veoma nežna I lagana za kombinovanje, ostaviće bez daha svaku damu, koja želi da za svoj veliki dan, obraduje sebe vrlo luksuznim I neuništivim komadom nakita.

U našoj bogatoj ponudi, pronaći ćete I burme sa kombinacijom keramike I kamenja u profilu, smaragdno zelenu keramiku u modelu sa suženjima, poput korseta, belu keramiku optočenu dijamantima ili cirkonima, kao I pregršt boja I nijansi, koje će vaše venčano prstenje izdvojiti od ostalih. U “Infiniovoj” radionici, otvorite um, uključite čula, pustite mašti na volju I kreirajte svoju burmu sa ličnim pečatom.

BLOG

Pogledajte još